VOLG ONS LinkedIn Link Facebook Link volg TMS op Instagram Twitter Link Youtube Link

Productie en revisie van warmtewisselaars in onze eiegen werkplaatsen

TMS Industrial Services heeft veel ervaring met het uitvoeren van shutdowns

TMS Industrial services neemt de hoogste standaarden op het gebied van kwaliteit en veiligheid in acht. Ons motto is 'Niets aan het toeval overlaten!'

TMS Industrial Services ontwerpt, tekent, fabriceert en monteert staalconstructies voor industriële en civiele opdrachtgevers volgens EN1090 exc.2.

Machinale verspaning met behulp van conventionele en CNCgestuurde machines. 

Gespecialiseerd in prefab piping!

TMS Industrial Services reconditioneert en hercertificeert lagedruktanks van Nalco-Ecolab.

TMS Industrial Services installeerde het leidingwerk voor zo’n 40 opslagtanks aan de Sea-tank terminal Kaai 510 in de Antwerpse haven.

TMS Industrial Services reviseert of repareert ook pompen van industriële installaties.

TMS is gespecialiseerd in het fabriceren, repareren, monteren en onderhouden van rvs- en koolstofstalen pijpleidingen.

Elke vestiging van TMS Industrial Services heeft zijn eigen specialisatie.

Piping Cargill

Als veelzijdig technisch specialist is TMS dé partner voor mechanisch onderhoud en piping aan installaties in de procesindustrie. 

Voor al onze klanten en medewerkers zullen we: Niets aan het toeval overlaten!

Niets aan het toeval overlaten!

Als expert in technisch onderhoud wil TMS Industrial Services haar klanten ontzorgen op de best mogelijke kwalitatieve wijze, met goede techniekers, vlotte service en een veilige werking. 24 uur per dag, 7 dagen op 7.

Zowel bij predictief, preventief als curatief mechanisch onderhoud staat TMS Industrial Services garant voor creatieve en vooruitstrevende oplossingen. Onderhoud kan eenmalig plaatsvinden, maar ook op regelmatige basis. Desgewenst werken onze medewerkers gedurende een langere periode bij u op de locatie.

HOGERE PRODUCTIVITEIT

Onze dienstverlening gaat verder dan alleen het voorkomen of verhelpen van technische problemen. We denken met u mee over het verbeteren van de productiviteit van uw installaties en maken daarbij gebruik van de nieuwste innovaties. We kiezen voor lange termijn visie en samenwerking!

ALTIJD DICHTBIJ

Doordat TMS Industrial Services verschillende vestigingen heeft, verspreid over België, Nederland en Kroatië, bedienen we onze klanten met maximale flexibiliteit. Met de kracht van 1000 medewerkers, meer dan 15.000m2 gespecialiseerde werkplaatsen en een platte organisatie met korte lijnen, kunnen we snel en adequaat schakelen. De dienstverlening van TMS Industrial Services is prettig, persoonlijk en gemakkelijk. Voor al onze klanten en medewerkers zullen we: Niets aan het toeval overlaten! (NAhTO)