VOLG ONS LinkedIn Link Facebook Link volg TMS op Instagram Twitter Link

Piping Cargill

TMS België heeft met succes de nieuwe ISO 9001:2015 en VCA-p audit volbracht !

De ISO 9001 versie 2015 & VCA-p-audit vond plaats in de bureaus, werkplaatsen en werven van TMS Industrial Services .  De combi-audit werd uitgevoerd door de auditoren van SGS van 8 mei tot en met 17 mei.  De combi-audit verliep succesvol en TMS is geslaagd volgens de nieuwe ISO 9001 versie 2015 en VCA-p.

TMS België was aan de beurt voor de 3-jaarlijks VCA-p  hercertificatie-audit.  Omdat er een nieuwe ISO 9001 norm is verschenen, werd de audit uitgevoerd volgens de nieuwe ISO 9001 versie 2015.  De volgende locaties werden geauditeerd; Tienen, Zwijndrecht, Lummen en Gent, onze werflocaties en de verschillende afdelingen van TMS België.  De auditoren hebben opgemerkt dat er verschillende optimalisaties zijn doorgevoerd om het hoog niveau van kwaliteits- en veiligheidsbewustzijn te bestendigen.  Deze verbeteringen hebben onze organisatie weer tot een hoger niveau getild. De combi-audit werd integraal door SGS uitgevoerd en de afsluitingsmeeting van de audit is zeer positief afgesloten.  Er is geen enkele major “non-conformity” vastgesteld.

De ISO 9001 en VCA-P hercertificatie-audit is weer binnen en TMS laat wederom zien dat veiligheid en kwaliteit belangrijke aandachtspunten zijn. Niets aan het toeval overlaten!