VOLG ONS LinkedIn Link Facebook Link volg TMS op Instagram Twitter Link Youtube Link

Piping Cargill

Marco kent de bedrijven van zijn klanten van binnen en van buiten

Marco Meinstma (44 jaar) heeft het heel erg naar zijn zin bij TMS. "Het fijne van TMS is dat je de ruimte krijgt creatief te zijn en eigen ideeën aan te dragen. Daardoor kan ik steeds verder groeien in mijn vak. Dat geeft me energie en veel werkplezier. Elke dag weer ga ik met plezier naar “mijn” klanten. En mijn loopbaan is nog altijd in ontwikkeling. Schitterend toch?"

Zeven jaar geleden kwam Marco bij TMS binnen als constructiebankwerker. Gaandeweg kwamen daar lassen, plaatwerken en CNC plasma snijden bij. "Aanvankelijk werkte ik in de werkplaats in Moerdijk, maar inmiddels zit ik meer en meer in de buitendienst. Met een aantal collega’s doe ik projecten bij klanten on-site. Daar verzorgen we bijvoorbeeld kleine aanpassingen aan machines. Maar we installeren ook staalconstructies, doen leidingwerk en bouwen transportsystemen, verzorgen nieuwbouwprojecten of bouwen delen van fabrieken om. Ook revisie en reparatie van machines of delen daarvan nemen we voor onze rekening. Alles wat met staal te maken heeft, valt binnen ons werkgebied."

TMS detacheert ook technisch personeel. Dat kan voor enkele dagen zijn of voor langere tijd. Zo vervangen vijf technici van TMS op dit moment twee productielijnen in een glasfabriek die de flesjes van Nederlands bekendste bierbrouwer produceert. Marco fungeert hier als schakel tussen de klant en zijn mensen. "De communicatielijnen zijn kort en onze expertise is heel breed. Doordat we regelmatig bij onze klanten op de werkvloer zijn, kennen we hun bedrijven van binnen en van buiten. Is er ondersteuning nodig, dan kunnen we die snel bieden. Dat werkt erg prettig, voor beide partijen."