VOLG ONS LinkedIn Link Facebook Link RSS Feed Link Twitter Link

Piping Cargill

Geschiedenis

Ruim honderd jaar kennis en kunde

In de huidige vorm bestaat TMS sinds 2008, maar het bedrijf kent een solide basis van ruim honderd jaar aan kennis en kunde. TMS Industrial Services vindt zijn oorsprong in de Nederlandse Troost Pernis Groep, die in al die jaren een oersterke naam had opgebouwd. In maart 2008 kwam er een management buy-out, waarbij Friesland Bank Investments (vandaag Nordian Capital Partners) succesvol werd benaderd voor kapitaalkracht. Hierdoor was TMS Industrial Services in november 2008 een feit.

TMS breidt uit naar België

In juni 2011 neemt  de TMS-holding het Belgische ISS Industrial Services van ISS over. TMS wordt daardoor meteen ook toonaangevend in Vlaanderen.

En TMS blijft groeien

In april 2013 krijgt TMS er nog een vestiging bij in het midden van het Rotterdamse industriegebied. Deze nieuwe locatie zorgt ervoor dat TMS verder kan uitbreiden in de Rotterdamse haven en dat reeds bestaande klanten beter bediend kunnen worden. TMS Industrial Services wil in deze regio ook een leidende positie innemen als technisch dienstverlener.

Zeven vestigingen, 2 landen, 1 missie

Door de spreiding van onze vestigingen, kunnen onze klanten bediend worden met maximale flexibiliteit. Elk van de zeven vestigingen heeft zijn eigen specialisme, om uiteindelijk de klant een zo gevarieerd mogelijk dienstenpakket te kunnen bieden, met oplossingen voor alle mogelijke vraagstukken.