VOLG ONS LinkedIn Link Facebook Link volg TMS op Instagram Twitter Link Youtube Link

Piping Cargill

Benny Feys haalt voldoening uit het opleiden van jonge en gemotiveerde werkkrachten

Benny Feys: "Binnen TMS Industrial Services ben ik werkzaam als brigadier van de afdeling Pompen. Mijn taak bestaat er onder andere uit om de klanteninterventies te plannen, het reviseren van de pompen in de werkplaats in goede banen leiden en het opleiden van nieuwe werkkrachten"

Voordat Benny bij TMS begon, werkte hij als lasser in een Antwerps havenbedrijf. Aangezien daar als lasser weinig doorgroeimogelijkheden waren en hij toe was aan een nieuwe uitdaging, is hij gaan solliciteren bij TMS. Ondertussen werkt hij al ruim elf jaar voor TMS Industrial Services. "Ik ben gestart als constructielasser, daarna heb ik een tijdje als pijpfitter-fabriceur gewerkt. Hierna ben ik doorgegroeid tot  tijdelijk brigadier en uiteindelijk tot brigadier."

Eén van de meest uitdagende taken binnen zijn huidige functie is het opleiden van jonge en gemotiveerde werkkrachten. "Dit geeft mij heel veel voldoening. Binnen de firma worden er ook de nodige kansen gegeven aan jonge mensen om zich in te werken in het bedrijfsleven. Hiervoor worden dan ook de nodige opleidingen voorzien."

"Na elf jaar werk ik nog steeds met veel plezier voor TMS, er heerst een zeer aangename werksfeer. TMS is ook een bedrijf in volle groei dat een mix van ervaren en jonge dynamische werkkrachten in dienst heeft! Hierdoor zal ik TMS als werkgever maar ook als opdrachtgever altijd aanbevelen!"