VOLG ONS LinkedIn Link Facebook Link RSS Feed Link Twitter Link

Piping Cargill

Regelventielen, veiligheden en overige revisie

U kunt op TMS Industrial Services een beroep doen voor een totaalpakket van diensten: verkoop, onderhoud, revisie en vakkundige in- en uitbouw van ventielen en kleppen, inclusief onderdelen en wisselstukken. TMS Industrial Services voert in zijn werkplaats een compleet gamma verspanende bewerkingen uit, zoals draaien, frezen, lappen, stelliteren, enzovoort. Onze uiterst competente vakspecialisten beschikken daartoe over hypermoderne machines. 

De afdeling revisie en reparatie reviseert, repareert en pleegt onderhoud aan:

 • Appendages
   
 • Afsluiters
   
 • Regelkleppen
   
 • Veiligheidstoestellen
   
 • Roerwerken en draaisluizen
   
 • Machines en machinedelen
   
 • Bruggen en sluizen


Ook verzorgt TMS het wettelijk verplichte testen en keuren van appendages en veiligheidstoestellen. Dit gebeurt door middel van het nieuwste type testbank. Voor wat betreft veiligheidstoestellen is TMS KIWA gecertificeerd volgens de T0103-norm.

Kleppen en Ventielen

Goed onderhouden kleppen en ventielen vormen een belangrijk element in uw productieapparaat. Het komt er op aan zo weinig mogelijk downtime te hebben en preventief onderhoud snel en deskundig te laten uitvoeren. Een ervaren en goed georganiseerde businesspartner is daarvoor onontbeerlijk. TMS Industrial Services kan die partner zijn voor uw organisatie.

Ons vakmanschap verklaart onze erkenningen

Vanzelfsprekend kan TMS Industrial Services het ISO 9000- en het VCA-certificaat voorleggen. We houden ons aan strikte procedures en goede afspraken. Bovendien wordt de servicekwaliteit gegarandeerd door een nauwe samenwerking met fabrikanten. Zo zijn we erkend servicecenter van grote merken zoals Dresser (Consolidated) en Masoneilan. Daardoor bent u zeker dat we de werknormen van die producten nauwgezet volgen en alleen originele wisselstukken gebruiken. Fabrieksgarantie en alle nodige fabrieksondersteuning zijn hiervan een vanzelfsprekend gevolg.

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

Masoneilan Authorized Repair Center (MARC) Dresser (Consolidated-veiligheidskleppen) Authorized Repair Center (Green Tag Center). Revisie van alle merken regelventielen, veiligheidskleppen, afsluiters (schuif-, vlinder-, klep-, en bolafsluiters), levelcontrollers, aandrijvingen en toebehoren, klepstandstellers Diverse machinale bewerkingen Uit- en inbouw, plus inregeling op locatie Tests onder keuring van officiële instanties (Sinds 21/10/2005 zelf erkend voor keuring van veiligheidskleppen op stoom.) Levering van alle types en merken ventielen (ruime voorraad) Valscope diagnose’: computergestuurd testen van regelventielen Service supplier van Alfa Laval.