VOLG ONS LinkedIn Link Facebook Link volg TMS op Instagram Twitter Link

Piping Cargill

Regelventielen, veiligheden en overige revisie

U kunt op TMS Industrial Services een beroep doen voor een totaalpakket van diensten: verkoop, onderhoud, revisie en vakkundige in- en uitbouw van ventielen en kleppen, inclusief onderdelen en wisselstukken. TMS Industrial Services voert in zijn werkplaats een compleet gamma verspanende bewerkingen uit, zoals draaien, frezen, lappen, stelliteren, enzovoort. Onze uiterst competente vakspecialisten beschikken daartoe over hypermoderne machines. 

De afdeling revisie en reparatie reviseert, repareert en pleegt onderhoud aan:

  • Appendages
  • Afsluiters
  • Regelkleppen
  • Veiligheidstoestellen
  • Roerwerken en draaisluizen
  • Machines en machinedelen
  • Bruggen en sluizen

Ook voor het wettelijk verplichte testen en keuren van appendages en veiligheidstoestellen kunt u bij TMS Industrial Services terecht. Dit vindt plaats met het nieuwste type testbank. Op het gebied van veiligheidstoestellen zijn we KIWA-gecertificeerd volgens de T0103-norm. TMS Industrial Services voert in zijn werkplaats een compleet gamma verspanende bewerkingen uit, zoals draaien, frezen, lappen en stelliteren. Onze uiterst competente vakspecialisten beschikken daartoe over hypermoderne machines.

Kleppen en Ventielen

Goed onderhouden kleppen en ventielen vormen een belangrijk element in uw productieapparaat. Het komt er op aan zo weinig mogelijk downtime te hebben en preventief onderhoud snel en deskundig te laten uitvoeren. Een ervaren en goed georganiseerde businesspartner is daarvoor onontbeerlijk. TMS Industrial Services kan die partner zijn voor uw organisatie.

Ons vakmanschap verklaart onze erkenningen

Vanzelfsprekend kan TMS Industrial Services het ISO 9000- en het VCA-certificaat voorleggen. We houden ons aan strikte procedures en goede afspraken. 

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

Revisie van alle merken regelventielen, veiligheidskleppen, afsluiters (schuif-, vlinder-, klep-, en bolafsluiters), levelcontrollers, aandrijvingen en toebehoren, klepstandstellers. Diverse machinale bewerkingen. Uit- en inbouw, plus inregeling op locatie. Tests onder keuring van officiële instanties. Levering van alle types en merken ventielen (ruime voorraad). Valscope diagnose’: computergestuurd testen van regelventielen