VOLG ONS LinkedIn Link Facebook Link volg TMS op Instagram Twitter Link

Piping Cargill

“Bij TMS zijn er zeker groeimogelijkheden, daar ben ik zelf het voorbeeld van!”

2 oktober 2013

De 25-jarige Marco Reijngoudt heeft het goed voor mekaar. Hij werkt momenteel als onderhoudsmonteur op LyondellBasell te Moerdijk en heeft uitzicht op een functie als uitvoerder.

“De bedoeling is dat ik over vijf jaar uitvoerder ben.”, aldus Marco. “Nu begin ik langzaamaan al wat taken van de uitvoerder over te nemen, zodat hij het wat rustiger krijgt en ik het van hem kan leren. Ook ben ik nu met verschillende opleidingen en trainingen bezig die ik nodig heb als leidinggevende.”

Tijdens de werk en leer opleiding op niveau 3 zocht Marco een stagebedrijf. Door zijn oom kwam hij in aanraking met TMS en ging hij eens navraag doen. “Mijn oom deed veel revisiewerk als uitvoerder in buitendienst. Dat werk trok mij ook wel aan omdat de werkzaamheden redelijk specifiek zijn. Daarnaast sprak TMS me aan omdat het een groot bedrijf is. Ik werd aangenomen en geplaatst op Sabic waar ik een een jaar heb gewerkt. Daarna kwam ik hier terecht.”

De fabriek van LyondellBasell in Moerdijk produceert het materiaal wat o.a wordt gebruikt in autobumpers, dakbedekking en voedselverpakkingen. TMS heeft op deze locatie een eigen werkplaats. Marco Reijngoudt over onze wat wij daar doen: “We zitten hier constant met zo’n 10 man. Al het onderhoud van LyondellBasell wordt door ons gedaan. Vaak weten wij nog beter dan de operators waar de problemen zijn. Dat komt omdat er veel kennis bij ons zit. Zo doen we hier storingen, revisies van rotating equipment en preventief onderhoud. LyondellBasell is erg tevreden over de samenwerking.”